Συμμετοχή του Infashion στην 83ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά καθώς το Infashion είναι μία από τις 100 νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχει στην «Ψηφιακή Ελλάδα (Digital Greece)» στο πλαίσιο της 83ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ως προσκεκλημένη από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ).

Είτε είστε απλοί χρήστες ή influencers που θέλετε να κερδίσετε το κοινό σας, είτε εταιρείες μόδας που θέλετε να προβληθείτε, σας περιμένουμε στο περίπτερο 12 για να γνωριστούμε από κοντά.

Οι χρήστες που θα επισκεφθούν το περίπτερό μας θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, ενώ παράλληλα οι εταιρείες που θέλουν να προβληθούν μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές και τις ειδικές τιμές μας μόνο για τις ημέρες της έκθεσης.

Η Πορεία μας

Έχουμε ήδη 1000 χρήστες, brands, influencers και μικρά eshops. Πολύ πρόσφατα μάλιστα καλωσορίσαμε στο Infashion την Ellison Eyewear Inc. , το διεθνούς φήμης brand ελληνικών χειροποίητων γυαλιών ηλίου.
Έχουμε παρουσιάσει την εφαρμογή στο StartUp Grind Europe στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2017 και στο WebSummit 2017 στην Λισαβόνα. Επίσης πήραμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία Fashion στον διαγωνισμό StartUp Europe Awards.

Κατεβάστε το infashion και απολαύστε μόδα όπως ποτέ ξανά!

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *